کاژان :: برند شرکت دوم نیوشانیک
روغن آرایشی و بهداشتی (فقط برای مصرف موضعی) خارمریم بهعنوان یکی از محصولات خانواده روغنهای گیاهی کاژان و با هدف بهرهگیری از ویژگیهای طبیعی روغن خارمریم در مراقبت از پوست و مو، از سال 1405 تولید و عرضه شده است. روغن خارمریم کاژان از دانههای گیاه خارمریم (Silybum marianum) و به روش پرس سرد استحصال میشود و بهدلیل برخورداری از ترکیبات طبیعی و اسیدهای چرب گیاهی، گزینهای مناسب برای استفاده در روتین مراقبت و زیبایی پوست و مو به شمار میرود.
خارمریم یا ماریتیغال یکی از گیاهان بسیار مفید و پرخاصیت است که هم به شکل وحشی و به شکل زراعی در ایران یافت میشود. اسیدهای چرب ضروری و پلیفنولهای مهمی مثل سیلیمارین ترکیبات اصلی موجود در دانههای خارمریم هستند.
روغن آرایشی و بهداشتی خارمریم کاژان در بسته بندی 120 میلی لیتر
قابل استفاده فقط به صورت موضعی 
نحوه مصرف روغن آرایشی و بهداشتی (موضعی) خارمریم کاژان:
برخی از خواص و فواید روغن آرایشی و بهداشتی خارمریم کاژان (فقط مصرف موضعی)
![]() |
![]() |
![]() |
درباره خارمریم
خارمریم یک گیاه یک ساله یا دو ساله است که تا ارتفاع 1/5 متر رشد میکند. خارمریم قبلا در خانواده Dipsacacaea، جنس Carduus طبقهبندی شده است. سیستم گیاهشناسی جدید آن را در خانواده Compositae طبقهبندی کرده است. لبههای برگهای آن مواج و خاردار است و برگها دارای رگههای سفید و به رنگ سبز براق هستند. گلهای آن لولهای و به رنگ قرمز- بنفش هستند. میوه (دانه، بذر) آن تخم مرغی شکل، به رنگ قهوهای روشن- تیره با پوسته سخت است که توسط اجسام مویی شکل، سفید و ابریشمی محافظت میشوند. گلهای بنفش آن تا حدود 190 بذر دارد که بیشترین خواص دارویی را دارد. این بذرها حاوی سیلیمارین، ترکیبی مؤثر در عصاره خارمریم، هستند. ساقهی آن دارای برآمدگی و خار است. خاستگاه اصلی خارمریم در منطقه مدیترانه است. خارمریم بومی اروپا، خاورمیانه، آفریقای شمالی و بخشهایی از مدیترانه است. بااینحال، در سراسر دنیا یافت میشود. بسیاری از باغبانان این گیاه را به دلیل سرعت رشد بالایش، یک علف هرز میدانند. عمدتاً در خاکهای صخرهای خشک کشورهای اروپایی، استرالیا، کانادا، چین، آمریکای شمالی و جنوبی به عنوان گیاه دارویی کشت میشود. میوه (بذر) خارمریم کمی پیش از رسیدن برداشت میشوند؛ در صورت رسیدن، دانهها از پوسته درمیآیند. در فرانسه، برگهای جوان، قسمت بالایی گلهای باز نشده و ریشه آن به عنوان یک خوراک لذیذ بسیار محبوبیت دارند.
مشاهده اطلاعات کامل درباره خارمریم
آشنایی بیشتر با روغن های کاژان
روغن های پایدار را با نام های روغن های ثابت، حامل و پایه هم می شناسند. این روغن ها از فشردن مغزها، دانه ها، تخمه و هسته میوه ها بدست می آیند. علت اینکه این روغنها را «پایدار» می نامند این است که برخلاف روغن های اسانسی، فرّار نیستند و سریع تبخیر نمیشوند.
میزان اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای این روغن ها معمولاً پایین است درحالی که منبع مناسبی از اسیدهای چرب غیراشباع مثل امگا 3، امگا 6 و امگا 9 هستند که برای بدن بسیار مفیدند. این روغن ها هم انرژی لازم برای فعالیت های بدن را فراهم می کنند و هم از طریق کاهش سطح کلسترول های بد خون در بدن، خطر بستن شدن رگ ها و سکته قلبی را کاهش می دهند.
روغن های پایدار کاژان با روش پرس سرد ((Cold-Press استحصال می شوند. بزرگترین مزیت این نوع فرآوری این است که در آن، از هیچ نوع ماده شیمیایی استفاده نمی شود؛ یعنی در این روش هیچ نوع حلالی بکار نمی رود. به همین علت، روغن هایی که به این شیوه استخراج می شوند، تمیزتر و خالصتر هستند و رنگ و رایحه آنها طبیعی تر است.
سوالات متداول درباره روغن های کاژان
شیوه مصرف :
خوراکی؛ قابل استفاده به صورت خام یا در انواع سالاد، سوپ، دسر و بستنی
موضعی؛ قابل استفاده بر روی پوست
«غیرقابل سرخ کردن»
رنگ روغن زرد روشن تا طلایی است.
ترکیبات:
ترکیبات اصلی این گیاه عبارتند از: اسیدهای چرب ضروری امگا 3، امگا 6، امگا 9، اسیدهای چرب استئاریک اسید و پلی فنول های مهمی از جمله سیلیمارین و فیتواسترول های مهم.
بیشترین اسید چرب موجود در روغن گیاه خارمریم از نوع اسید چرب لینولئیک (امگا 6) است.
موضعی:
– شفاف کننده پوست؛
– کمک به انعطاف پذیری مو.
موارد منع مصرف:
خارمریم ممکن است در افرادی که به خانواده گیاهان Asteraceae/Compositae حساس هستند، واکنش آلرژیک ایجاد کند.
عوارض جانبی:
احتمال ایجاد واکنش های حساسیتی نظیر التهاب، قرمزی و خارش پوست و مشکلات گوارشی مانند تهوع و اسهال وجود دارد.
احتیاط و هشدار:
– در صورت بروز هرگونه واکنش و حساسیت، از مصرف آن خودداری کنید.
– در صورت تشدید عوارض جانبی یا باقی ماندن علائم، با پزشک یا داروساز مشورت کنید.
– چنانچه داروی دیگری مصرف می کنید، قبل از مصرف این محصول، با پزشک خود مشورت کنید.
– مصرف خارمریم همراه با برخی از داروهایی که توسط کبد تجزیه می شوند، ممکن است اثرات و عوارض جانبی دارو را افزایش دهد. بنابراین، اگر این داروها را مصرف می کنید، بهتر است قبل از مصرف این محصول، با پزشک خود مشورت کنید.
از مهمترین این داروها می توان به این موارد اشاره کرد: آمی تریپتلین، دیازپام (والیوم)، زایلوتون، سلکوکسیب (سلبرکس)، دیکلوفناک، فلوواستاین، گلی پیزید، ایبوبروفن، ایرسارتان، لوزارتان، فنی توئین، پیروکسیکام، تاموکسیفن، تولبوتامید، ترسماید و وارفارین.
– در صورت تماس فراورده با چشم، سریع چشم خود را با آب فراوان بشوئید.
مصرف در بارداری و شیردهی:
مصرف این روغن در دوران بارداری و شیردهی حتماً با نظر پزشک متخصص صورت گیرد.
شرایط نگهداری:
در ظرف در بسته، در جای خشک و دمای محیط (کمتر از 25 درجه سانتی گراد) و دور از نور خورشید نگهداری شود.
روغن آرایشی و بهداشتی (موضعی) خارمریم کاژان
مشاوره و سفارش روغن های کاژان
همین حالا از طریق تلگرام، بله یا ایتا پیام ارسال کنید!
مشاور رسمی کاژان: 09035006361
روغن های کاژان در اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا
🔶”کاژان“، برند کارخانه جدید نیوشانیک با تولید انواع روغن های پایدار و فرّار، عصاره ها و فراورده های طبیعی
🔸عملیات عمرانی و تاسیساتی این کارخانه که از سال ۱۳۹۸ آغاز گردید، در ساعات پایانی سال ۱۴۰۰ به اتمام رسید.
🔸دومین کارخانه تولیدی شرکت، در تاریخ ۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ با هدف فراوری و تولید انواع مایعات گیاهی به مرحله بهره برداری رسمی رسید.
دمنوش نیوشا ☕️ سایت دمنوش نیوشا – دمنوش لاغری نیوشا |





















نقد و بررسی وجود ندارد.