دانشمندان به تازگی دریافته اند که بهترین راه برای دم کردن چای، استفاده از ماکروویو است. دانشمندان بر مبنای این پژوهش که در دانشگاه نیوکاسل در نیوساوت ولز استرالیا انجام شده است، معتقدند که این روش بر خواص مفید چای از جمله ظرفیت آنتی اکسیدانی ترکیبات زیستی آن می افزاید.
این روشی است که دانشمندان برای دم کردن چای توصیه می کنند:
آب داغ را در فنجان چای بریزید، سپس چای کیسه ای را درون فنجان قرار دهید.
فنجان را به مدت ۳۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید.
پس از یک دقیقه فنجان را از ماکروویوخارج کنید.
سرپرست این تیم تحقیقاتی معتقد است که این روش باعث فعال شدن ۸۰ درصد کافئین، تیانین و پلی فنول های چای سیاه، سبز یا چای های کیسه ای می شود.
تیانین اسید آمینه ای در چای است که به آرامش بدن کمک می کند و پلی فنول ها آنتی اکسیدان هایی هستند که از ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی و انواع سرطان پیشگیری می کنند. سرپرست این تیم تحقیقاتی می افزاید: «بهره مندی از خواص سلامتی چای، با مصرف متعادل و منظم آن و بیش از ۳ فنجان در روز امکان پذیر است. این روش دم کردن برای سایر دمنوش های گیاهی نیز توصیه می شود».